Cement-gebonden gietvloer

bij JMH vloer&wand design

Als u kiest voor een cement gebonden gietvloer kiest u voor een uiterst duurzame vloer met een robuuste, fraaie beton look. De techniek voor het aanbrengen van zo’n vloer verschilt in wezen niet veel met die voor het leggen van een kunststof gietvloer.

Bij een cement gebonden gietvorm wordt gewerkt met een cement gebonden minerale substantie. Hierdoor wordt een stevige, robuuste uitstraling gecreëerd.

Ofschoon ook deze gietvloer erg makkelijk te onderhouden en schoon te maken is, vallen vuil en kleine beschadigingen op een dergelijke vloer nauwelijks op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Welke gietvloer is het beste?

Of u kiest voor een kunststof gietvloer of een cement gebonden gietvloer heeft alles te maken met uw wensen. Ofschoon beide gietvloeren door ons eenvoudig aan te brengen zijn, bestaan er wel kleine verschillen. Een cement gebonden gietvloer kan wat sneller krassen dan een kunststof gietvloer, maar de krassen vallen minder op dan bij een kunststof gietvloer i.v.m. de robuuste uitstraling. Men zegt weleens dat een cement gebonden gietvloer als het ware met de gebruiker meeleeft omdat de robuuste uitstraling door de jaren alleen maar versterkt wordt. Zo zijn er nog een aantal verschillen die wij graag met u doorspreken, zodat u uiteindelijk de beste keuze kunt maken.

Voordelen van een cement-gebonden gietvloer:

  • Slijtvast en duurzaam

  • Goed te combineren met vloerverwarming

  • Hygiënisch en anti-allergisch

  • Makkelijk in het onderhoud

  • Naadloos

  • UV resistent

  • Wat grovere, stoere vloer

  • Veel kleurenmogelijkheden.

Goed om te weten:

Het onderhoud van een kunststof gietvloer is eenvoudig. Een vochtige doek met lauw water zonder schoonmaakmiddelen is vaak alles wat u nodig heeft en de stofzuiger kan al snel gewoon in de kast blijven.

Wilt u meer weten?

JMH vloer&wand design: Kennis van zaken.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag persoonlijk meer uitleg geven over het wel en wee van de gietvloeren die wij leggen.
Neem contact met ons op voor een afspraak.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen