Uw schildersbedrijf voor al het schilderwerk in Zwolle

Het schilderen van uw interieur of het buitenwerk aan de kozijnen doet u wellicht het liefste zelf op uw vrije zondagmiddag.

Dat scheelt toch altijd in de portemonnee en het is waar, u bent niet iemand met twee linkerhanden. Maar toch… opeens komt u oog in oog te staan met een grote hoeveelheid vragen: “Dat houtrot is toch wel erg ver gevorderd” en “die verfaanbieding die ik voor een prikje kon kopen in de supermarkt dekt helemaal niet goed en laat van die vervelende strepen achter.”

Al die onrust is nergens voor nodig, want bij schildersbedrijf JMH Vloeren & Wanden nemen wij u al dat werk graag uit handen. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, ervaren en goed geschoold. U heeft er geen omkijken aan en voordat u het weet is uw interieur of de buitenkant van uw huis weer zo goed als nieuw.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Engin Akkus
Engin Akkus
2023-04-06
Geweldig bedrijf!!

Vakkundig binnen- en buitenschilderwerk in Zwolle bij JMH Vloeren & Wanden

Woont u in Zwolle of omstreken en zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Uw partner voor al uw binnen- en buitenschilderwerk

  • Gedegen voorbereiding

  • Weg met dat houtrot

  • Verf van topkwaliteit (Sigma, Sikkens enz.)

  • Behangwerk

  • Stucwerk binnen

  • Reparaties aan stucwerk buiten

Binnenschilderwerk

Het bijhouden van het schilderwerk bij u in huis oogt niet alleen fraai maar helpt ook om de waarde van uw huis te behouden. Wij geven u graag advies over de beste mogelijkheden en stellen een duidelijke offerte voor u op. Wij helpen u bij wand- en vloerbewerking, plafonds, trappen en al het houtwerk. De oude verf wordt afgeschuurd en waar nodig helemaal verwijderd. Scheurtjes en gaatjes worden weggewerkt. Mocht een te bewerken muur in slechte staat verkeren, dan kunnen wij die repareren met goed en strak stucwerk. Wij lakken en schilderen altijd met voldoende lagen. U bent verzekerd van een prima resultaat.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk mag niet onderschat worden en is belangrijk, niet alleen voor een frisse, fraaie uitstraling, maar vooral ook voor het onderhoud van uw huis. Zon, storm, sneeuw, regen en hagel, ze hebben allemaal invloed op de staat van uw huis. Wij raden u aan om de buitenkant van uw huis elke drie tot vijf jaar aan een goede schilderbeurt te onderwerpen. Wij schilderen deuren, kozijnen, gevels, dakkapellen, balkons, maar ook schuurtjes, schuttingen en tuinhuisjes.

Doet JMH Vloeren & Wanden nog meer?

Zeer zeker. Behalve schilderen, behangen en het aanbrengen van prachtig, glad stucwerk, bewerken wij vloeren (alle vormen van gietvloeren, marmervloeren, PVC en meer) Wij werken met speciale vormen van wandbekleding (Stucco, Beton Ciré, Coating) en kunnen wij ook klusjes als het bekleden van uw trap aanpakken.

Wilt u meer weten?

JMH vloer&wand design: Kennis van zaken.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te zien wat wij voor u kunnen doen. U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen