JMH Vloeren & Wanden, uw schildersbedrijf voor Twello

Wij zijn een ervaren schildersbedrijf voor al uw schilderklussen in en rondom uw woning in Twello.

U kunt bij ons terecht voor al het buitenschilderwerk en al het werk aan het interieur. Wij werken voor bedrijven en particulieren en schilderen in alle bedrijfspanden, huizen en nieuwbouwwoningen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Engin Akkus
Engin Akkus
2023-04-06
Geweldig bedrijf!!

Buiten schilderwerk

Door uw huis, schuur of schutting te laten overschilderen gaan deze stralen als nooit tevoren, maar beschermt u ze ook tegen de sterk wisselende weersomstandigheden die direct invloed hebben op de staat van uw huis. Al het houtwerk wordt grondig aangepakt en mochten reeds gestucte buitenmuren reparatie nodig hebben, dan wordt dit door ons ook aangepakt.

Binnen schilderwerk

Binnen schilderen wij wanden, plafonds, deuren, kozijnen, trappen en repareren wij (indien nodig) muren met stucwerk die in slechte staat verkeren. Wij kunnen u ook helpen bij de aanleg of het onderhoud van vloeren. Altijd strak en netjes.

Schildersbedrijf Twello

Waarom JMH Vloeren & Wanden voor Twello en omstreken?

  • Uiterst ervaren, snel en netjes

  • Duidelijke offerte en altijd volgens afspraak

  • Vakkundig en met de beste materialen

  • Klantvriendelijk en correct

Goed om te weten

Het is verstandig om uw buitenschilderwerk iedere drie tot vijf jaar te laten doen. Uw woning blijft daardoor in goede staat. Het overschilderen van de buitenkant van uw huis gebeurt in principe als de temperatuur schommelt tussen de tien en twintig graden. (Dus niet in de winter) Binnenwerk doen wij het hele jaar door.

Wat kunt u zelf doen na het schilderen

Om het schilderwerk lang te laten stralen en het te onderhouden kunt u zelf wat eenvoudige stappen ondernemen. Dat scheelt op de lange duur heel wat geld.

  • Maak het schilderwerk iedere paar maanden schoon met een vochtige doek

  • Controleer de verf op beschadigingen; scheurtjes, blaasjes enz. Als deze op tijd worden aangepakt voorkomt u grotere problemen.

  • Een goede ventilatie werkt positief op het schilderwerk.

Wat doet ons schildersbedrijf nog meer?

Heeft u andere projecten, dan kunnen wij wellicht ook nog iets voor u betekenen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in de vele verschillende vormen van wandbewerking (Stucco, Beton Ciré, Wandcoating) en brengen gietvloeren aan in vele vormen en maten of andere gewenste vloerbedekking. Moet er behangen worden of heeft de trap nieuwe bekleding nodig, ook dan kunt u bij ons terecht.

JMH: Uw partner voor al uw klussen in Twello

Wilt u meer weten?

JMH vloer&wand design: Kennis van zaken.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te zien wat wij voor u kunnen doen. U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen