Binnen- en buitenschilderwerk voor al uw projecten in Arnhem

JMH Vloer & Wand Arnhem is een schildersbedrijf dat een groot aantal diensten biedt voor het schilderen van huizen, bedrijven en nieuwbouwprojecten.

Onze medewerkers zijn goed geschoold en hebben reeds jaren ervaring op dit gebied. Wij werken in principe op iedere (normale) hoogte en alleen met het beste materiaal op de markt. Woont u in of rondom Arnhem, dan bent u bij JMH Vloer & Wand verzekerd van een prima service waar u jarenlang van zult kunnen genieten.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Engin Akkus
Engin Akkus
2023-04-06
Geweldig bedrijf!!

Wat kunt u van ons schildersbedrijf Arnhem verwachten?

Wij zijn sterk in:

Waarom JMH Vloer & Wand ?

Een muurtje verven kan toch zeker iedereen? Ja, in principe wel, maar als u strakke, stralende muren wilt hebben en goed verzorgd en glimmend houtwerk is er beslist ervaring en gedegen kennis nodig. Ons schildersbedrijf neemt u alle rompslomp graag uit handen en wij garanderen schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Wij komen graag bij u langs om het door u gewenste project goed te bekijken en geven u daarbij professioneel advies over de mogelijkheden en over de beste kleuren voor uw huis of interieur.

  • Wij raffelen het werk nooit af
  • Werk met aandacht en oog voor detail
  • Wij werken met de beste A-merken
  • Werk altijd netjes en op tijd opgeleverd

Maar wij doen meer in Arnhem en omstreken

Wij kunnen wellicht ook op een ander gebied iets voor u betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren en allerlei mogelijke vormen van wandbekleding. Siergrindvloeren, gietvloeren, wanden met Stucco, Beton Ciré, of Renovlies behang. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij doen stucwerk of toveren uw oude, versleten trap weer om tot een pronkstuk met onze trapbekleding of stoere beits. Vraag ons naar de mogelijkheden of neem eens een kijkje op onze andere pagina’s.

Wilt u meer weten?

JMH vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Woont u in Arnhem of omstreken en zoekt u een gerenommeerd schildersbedrijf voor de bovenstaande diensten,
dan bent u bij JMH Vloeren & Wanden van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen