Click PVC bij JMH vloer&wand design

design van COREtec en Beautifloor

Bij JMH vloer & wand design werken we met twee topmerken click PVC, namelijk COREtec en Beautifloor. Click PVC is uiterst duurzaam, waterbestendig en geluiddempend en heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

COREtec: Click PVC van de hoogste kwaliteit

COREtec is de blikvanger in onze collectie. Deze sterke, prachtig stralende en stabiele vloer is eenvoudig te plaatsen door het lijmloze geïntegreerde klikprofiel. COREtec krimpt niet, is vochtbestendig en kan dus niet uit gaan zetten. COREtec PVC heeft een kunststof onderlaag die bijzonder geluiddempend werkt waardoor deze vloer uitermate geschikt is in bijvoorbeeld appartementen. Deze PVC heeft een hoge krasweerstand en is eenvoudig te onderhouden. In vergelijking tot click PVC van Beautifloor is COREtec wel iets duurder in aanschaf, maar met dit product krijgt u nog meer waar voor uw geld.

Click PVC van Beautifloor

Ook de click PVC vloeren van Beautifloor zijn comfortabel, warm, geluidreducerend en makkelijk te onderhouden, wat ze geschikt maakt voor mensen met een allergie. De dessins hebben een prachtige houtnerfstructuur waardoor het lijkt alsof u een prachtige houten vloer heeft laten leggen, maar dan voor een fractie van de prijs van echt hout. De ondergrond bij Beautifloor PVC is van een houtsoort waardoor deze, na landurig te zijn blootgesteld aan vocht, evenals laminaat eventueel wat kan opbollen.

Wilt u meer weten?

JMH wand&vloer design levert de hoogst mogelijke kwaliteit en werkt uitsluitend met de beste producten op de markt.

 Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom in Deventer.
U bent van harte welkom. De koffie staat voor u klaar.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen