Kamerbreed tapijt bij

JMH vloer&wand design

Tapijt is nog altijd een van de meest gekozen manieren om een vloer mee te bedekken en dat is niet verwonderlijk. Tapijt is warm, voelt zacht aan en geeft aan iedere ruimte een bijzondere uitstraling. Daar komt nog bij dat tapijt geluiddempend is en goed beloopbaar en in iedere ruimte snel en strak gelegd kan worden.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Laagpolig, hoogpolig of iets er tussenin?

U kunt bij ons kiezen uit een groot scala aan mogelijkheden en precies het tapijt vinden dat bij u past. Laagpolig of hoogpolig of iets er tussenin? Wij helpen u graag verder.

Bij een laagpolig tapijt zijn de polen (vezels) van het tapijt kort. Veel kamerbreed tapijt is laagpolig. Deze tapijtsoort neemt minder vuil op en slijt minder snel. Zo’n tapijt voelt doorgaans wat stroever aan dan hoogpolig tapijt en is uitermate geschikt voor ruimtes die actief belopen worden.

Bij een hoogpolig tapijt zijn de polen dikker en langer. Dit heeft zowel voor- als nadelen. Zo’n tapijt oogt erg fraai en voelt erg warm aan voor de voeten. Daartegenover staat dat zo’n tapijt moeilijker schoon te houden is omdat het vuil makkelijker tussen de polen verdwijnt. Een hoogpolig tapijt is zeker een goede optie in bijvoorbeeld een zithoek of slaapkamer.

Wilt u meer weten?

JMH vloer&wand design: Kennis van zaken.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten. In onze showroom kunnen wij u een groot scala van mogelijkheden aanbieden.
Zelf leggen wij het tapijt niet, maar wij werken samen met gerenommeerde stoffeerders, waarbij wij altijd het aanspreekpunt blijven.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen