Karpetten bij

JMH vloer&wand design

Een karpet of tapijt heeft direct een enorme invloed op de uitstraling van de ruimte waar deze in wordt geplaatst. Een karpet zorgt vaak voor extra warmte en gezelligheid of geeft de kamer juist een klassieke uitstraling. Niets is zo persoonlijk als de keuze voor een tapijt. Bij JMH vloer&wand design kunt u terecht voor prachtige karpetten en tapijten en heeft u de keuze uit een groot aanbod.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Groot aanbod

Maar ook op dit gebied zijn er vele verschillende mogelijkheden, allemaal met hun eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Zo zijn er hoogpolige kleden (met opstaande vezels, dus vaak lekker warm aan de voeten) laagpolige kleden (vlak) of kleden die er net tussenin zitten. Er zijn kleden van synthetisch materiaal, en kleden van natuurlijke stof. En dan hebben we over het design en de kleuren nog niet eens iets gezegd.

Wilt u meer weten?

JMH vloer&wand design: Kennis van zaken.

In onze showroom kunt u uitgebreid op zoek gaan naar het karpet dat precies aansluit bij uw wensen en noden en wij geven u graag en vrijblijvend informatie over de verschillende voor- en nadelen. Vanzelfsprekend wordt een karpet dat u bij ons koopt netjes bij u thuis afgeleverd.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen